Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Chočské „kyselo"


Prísady

1 000 ml vody,
100 g cibule,
trochu nového korenia,
celé čierne korenie,
bobkový list,
250 ml kyslej smotany,
soľ,
300 g čerstvých hríbov,
300 g zemiakov,
4 celé vajcia,
30 g hladkej múky,
ocot


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.09/5

Hodnotenie: 2.1/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do vody dáme variť olúpanú cibuľu a koreniny Osolíme a do povareného korenia zašľaháme kyslú smotanu vymiešanú s múkou. Povarenú polievku precedíme, pridáme na plátky nakrájané hríbiky a necháme ešte povariť. Nakoniec dáme do polievky v kožke uvarené, ošúpané zemiaky a natvrdo uvarené vajcia. Dochutíme octom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!