Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Plnené rezne


Prísady

1/2 kg zemiakov,
150 g hrubej múky,
1 vajce,
soľ,
masť v klasickom recepte (rastlinný olej,
ktorý ja používam radšej ),
na plnku 40 g masti (oleja),
1 cibuľa,
150 g čerstvých húb,
1 vajce,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.94/5

Hodnotenie: 2.9/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky uvaríme v šupke, olúpeme a pretlačíme. Pridáme múku, vajce, soľ a vypracujeme hladké cesto. Na pomúčenom lopári ho rozdelíme na rovnaké kúsky, ktoré roztlačíme a plníme. Naplnené zabalíme, sformujeme na rezne a vypražíme. Na plnku speníme na tuku nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané huby, posolíme a udusíme. Nakoniec pridáme mleté čierne korenie a vajce. Rezne podávame so zeleninovým šalátom, vynikajúci je k tomu šalát z kyslej kapusty.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!