Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Plnená kapusta


Prísady

hlávku kapusty
Na plnku: 500 g mletého mäsa
,
sparenú ryžu,
30 g údeného mäsa,
1 PL rajčinového pretlaku,
čierne korenie,
soľ,
vegetu na dochutenie,
cibuľu,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.42/5

Hodnotenie: 2.4/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Hlávkovú kapustu necháme spariť, potom z nej vydlabeme prostriedok a listy necháme na závitky. Na prípravu náplne speníme cibuľu, ktorú necháme na oleji sfarbiť dohneda a pridáme sladkú papriku. Potom spenenú cibuľu pridáme do náplne z miešaného mletého mäsa, údeného mäsa, ryže, korenia, soli, vegety a pretlaku.Všetko zamiešame a začneme plniť kapustné listy. Na dno položíme kapustu, ktorú sme na začiatku vydlabali. Na ňu kladieme závitky, zalejeme trochou vody, dáme kocku bujónu a dusíme. Keď je kapusta polomäkká, pridáme rajčinový pretlak a navrch ďalšiu vydlabanú kapustu a všetko necháme dusiť, až kým ryža nezmäkne.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!