Prísady
hlávku kapusty
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Hlávkovú kapustu necháme spariť, potom z nej vydlabeme prostriedok a listy necháme na závitky. Na prípravu náplne speníme cibuľu, ktorú necháme na oleji sfarbiť dohneda a pridáme sladkú papriku. Potom spenenú cibuľu pridáme do náplne z miešaného mletého mäsa, údeného mäsa, ryže, korenia, soli, vegety a pretlaku.Všetko zamiešame a začneme plniť kapustné listy. Na dno položíme kapustu, ktorú sme na začiatku vydlabali. Na ňu kladieme závitky, zalejeme trochou vody, dáme kocku bujónu a dusíme. Keď je kapusta polomäkká, pridáme rajčinový pretlak a navrch ďalšiu vydlabanú kapustu a všetko necháme dusiť, až kým ryža nezmäkne.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!