Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pirohy plnené mäsom


Prísady

150 g uvareného údeného mäsa,
1 vajce,
500 g hrubej múky,
masť,
nakrájaná pažítka,
soľ\.
Plnka: 200 g uvareného údeného mäsa z pleca
,
1 natvrdo uvarené vajce,
1 lyžica masti,
1 cibuľa,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.94/5

Hodnotenie: 2.9/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z múky, vajca, z vody a soli vypracujeme tuhšie cesto, ktoré necháme postáť asi 20 minút. Potom ho rozvaľkáme na pomúčenej doske. Na polovicu cesta poukladáme kopčeky mäsovej plnky, druhou polovicou cesta prikryjeme, popritláčame a ostrôžkou povykrajujeme pirohy. Pirohy uvaríme v slanej vode, precedíme, omastíme a posypeme pomletým údeným mäsom a nakrájanou pažítkou. Plnka: V rozpálenej masti speníme nadrobno nasekanú cibuľu. Pridáme uvarené a pomleté údené mäso, okoreníme a posypeme petržlenovou vňaťou. Premiešame s uvareným, nasekaným vajcom a necháme vychladnúť.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!