Prísady
150 g uvareného údeného mäsa,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Z múky, vajca, z vody a soli vypracujeme tuhšie cesto, ktoré necháme postáť asi 20 minút. Potom ho rozvaľkáme na pomúčenej doske. Na polovicu cesta poukladáme kopčeky mäsovej plnky, druhou polovicou cesta prikryjeme, popritláčame a ostrôžkou povykrajujeme pirohy. Pirohy uvaríme v slanej vode, precedíme, omastíme a posypeme pomletým údeným mäsom a nakrájanou pažítkou. Plnka: V rozpálenej masti speníme nadrobno nasekanú cibuľu. Pridáme uvarené a pomleté údené mäso, okoreníme a posypeme petržlenovou vňaťou. Premiešame s uvareným, nasekaným vajcom a necháme vychladnúť.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!