Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bravčovinky karáta Katza


Prísady

10 kúskov(kociek) bravčového stehna,
10 kúskov zadného hovädzieho mäsa,
2 cibule,
mleté čierne korenie,
mletá sladká paprika,
soľ,
lyžica masti; na ozdobenie: tatárska omáčka,
plnotučná horčica,
cibuľa,
kečup


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso osolíme a necháme 24 hodín odležať. Potom najemno pomelieme, premiešame s nadobro nakrájanou cibuľou, korením, mletou paprikou a dobre premiešame. Z takto pripravenej zmesi urobíme placky, ktoré z oboch strán opečieme na masti. Poukladáme na teplý tanier (4 na jednu porciu) a striedavo zdobíme tatárskou omáčkou, cibuľou, horčicou a kečupom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!