Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pečený hermelín


Prísady

4 hermelíny,
10 dkg turistickej salámy,
2 paradajky,
1 paprika,
1 väčšia cibuľa,
4 PL štipľavého kečupu,
4 ÈL korenia podľa vlastnej chuti,
plnotučná horčica,
štipka soli,
mleté čierne korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.56/5

Hodnotenie: 2.6/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Hermelíny pozdĺžne rozkrojte na 3 plátky ako tortu. Spodný diel potrite horčicou, poukladajte naň tenké kolieska cibule, salámu a plátky paradajky. Okoreňte podľa chuti. Pridajte ďalší diel, ktorý potrite štipľavým kečupom naň dajte papriku, paradajku a salámu, okoreňte. Priklopte posledný diel a spichnite špáradlom. Pečte v rúre asi 7-10 min. Hotový syr sa roztečie a chute sa spoja. Podávajte s čerstvým chlebom a zeleninou alebo s varenými zemiakmi a šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!