Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pečené huby na kyslej smotane


Prísady

500 g rozličných čerstvých húb,
200 ml kyslej smotany,
50 g masla,
50 g strúhanky,
1 cibuľa,
zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.18/5

Hodnotenie: 2.2/5 (11)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Huby očistíme a nakrájame na tenké plátky. V panvici s vyšším okrajom rozohrejeme maslo, opražíme na ňom cibuľu nasekanú nadrobno, pridáme nakrájané huby a pražíme za častého premiešavania asi 10 minút.
Potom všetko posypeme strúhankou, osolíme a okoreníme, premiešame, odstavíme, zalejeme kyslou smotanou a posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!