Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hubový perkelt I.


Prísady

600 g čerstvých húb,
70 g údenej slaniny,
250 ml kyslej smotany,
30 g hladkej múky,
1 lyžica paradajkového pretlaku,
citrónová šťava,
1 cibuľa,
mäsový vývar,
mletá červená paprika,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Huby očistíme a nakrájame na plátky. Údenú slaninu nakrájame na malé kocky, rozpražíme, pridáme nadrobno nasekanú cibuľu a speníme. Pridáme nakrájané huby, opražíme, osolíme, zaprášime múkou a opäť opražíme. Poprášime mletou červenou paprikou, podlejeme mäsovým vývarom, pridáme paradajkový pretlak a udusíme domäkka. Primiešame kyslú smotanu a podľa potreby dochutíme citrónovou šťavou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!