Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Plnené paradajky na prímorský spôsob


Prísady

1 konzerva tuniaka,
4 veľké paradajky,
1 cibuľa,
2 nakladané uhorky,
4 zelené olivy,
1 čajová lyžička horčice,
1 citrón,
100 ml oleja,
petržlenová vňať,
pažítka,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.40/5

Hodnotenie: 2.4/5 (10)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z paradajky zrežeme vàšky a vyberieme dužinu. Cibuľu, uhorky a olivy nakrájame na kocky, tuniaka roztlačíme vidličkou. Z paradajkovej dužiny odstránime semená a nakrájame ju. Tuniaka, nakrájanú zeleninu a paradajkovú dužinu zmiešame, ochutíme nasekanou petržlenovou vňaťou a pažítkou, osolíme a okoreníme. K zmesi pridáme olej vymiešaný s horčicou a citrónovou šťavou. Paradajky naplníme pripravenou zmesou, posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a dáme vychladiť. Podávame ako studené predjedlo.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!