Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Budapeštiansky zeleninový šalát


Prísady

200 g húb,
30 g slnečnicového oleja,
100 g šalátových uhoriek,
150 g rajčiakov,
100 g zelenej papriky,
1 PL octu,
100 g nakladanej špargle,
šťavu z citróna,
mleté čierne korenie,
estragón,
soľ,
100 g hlávkového šalátu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.71/5

Hodnotenie: 1.7/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené a umyté huby pokrájame na plátky, vložíme do rozohriatej tef ónovej panvice s lyžicou oleja a za stáleho miešania dobre opražíme. Umyté rajčiaky rozštvrtíme, z papriky odstránime semená a pokrájame na pásiky. Uhorky pokrájame na plátky. Špargľu opatrne vyberieme z konzervy, keď je mladá a mäkká, použijeme ju celú, rozkrojenú napoly alebo použijeme len hlavičky. Všetko zmiešame a zalejeme nálevom z octu, citrónovej šťavy a 2 lyžíc oleja, osolíme a okoreníme.Uložíme na sklenenú misu, na dno ktorej položíme listy hlávkového šalátu tak, aby vyčnievali nielen nad okraj misy, ale aj pomedzi rozložený šalát. Necháme uležať.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!