Prísady
200 g húb,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Očistené a umyté huby pokrájame na plátky, vložíme do rozohriatej tef ónovej panvice s lyžicou oleja a za stáleho miešania dobre opražíme. Umyté rajčiaky rozštvrtíme, z papriky odstránime semená a pokrájame na pásiky. Uhorky pokrájame na plátky. Špargľu opatrne vyberieme z konzervy, keď je mladá a mäkká, použijeme ju celú, rozkrojenú napoly alebo použijeme len hlavičky. Všetko zmiešame a zalejeme nálevom z octu, citrónovej šťavy a 2 lyžíc oleja, osolíme a okoreníme.Uložíme na sklenenú misu, na dno ktorej položíme listy hlávkového šalátu tak, aby vyčnievali nielen nad okraj misy, ale aj pomedzi rozložený šalát. Necháme uležať.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!