Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Filety zo pstruha v cestíčku s jogurtovou omáčkou


Prísady

4 pstruhy (alebo filety z inej ryby),
1 citrón,
250 g hladkej múky,
2 dl piva,
2 vajcia,
olej omáčka: 3 paradajky,
125 ml bieleho jogurtu,
pažítka,
soľ,
mleté čierne korenie,
citrónová šťava


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.33/5

Hodnotenie: 2.3/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zmiešame múku, pivo, soľ a žĺtky. Z bielkov ušľaháme sneh, ktorý pridáme k cestíčku, opatrne zamiešame a necháme v chlade odstáť 10 minút. Pstruhy vykostíme, aby vznikli filety. Nasekáme si petržlenovú vňať, v ktorej obalíme ryby a pokvapkáme citrónom a obalíme v cestíčku. Vypražíme v rozpálenom oleji do zlata. Omáčka: Paradajky oblanžírujeme, olúpeme a pokrájame na kocky. Pridáme posekanú pažítku, rozmiešame ich v jogurte, všetko osolíme a okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Všetko dobre premiešame. Podávame so zemiakovými hranolkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!