Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Králičie ragú


Prísady

králika pokrájaného na kúsky,
60 g slaniny,
cibuľu,
koreňovú zeleninu,
1 PL hladkej múky,
250 ml vývaru alebo vody,
250 ml kyslej smotany,
1 kl sladkej papriky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.69/5

Hodnotenie: 2.7/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame a osolíme. Na spenenej slanine zľahka osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu a zeleninu. Potom pridáme mäso. Zmes dusíme asi 3/4 hodiny, potom ju zaprášime lyžicou múky a zalejeme vývarom a kyslou smotanou. Pridáme sladkú papriku a necháme prejsť varom. Potom mäso vyberieme, šťavu precedíme a polejeme ňou už naservírované mäso.Najvhodnejšou prílohou sú halušky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!