Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Fučka


Prísady

600 g zemiakov,
3 cibule,
50 g masti,
30 g polohrubej múky,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5

Hodnotenie: 2.2/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky očistíme, umyjeme, nakrájame a uvaríme v osolenej vode. Keď sa začnú rozsýpať, vodu čiastočne precedíme a zemiaky roztlačíme. Potom ich zaprášime múkou, vymiešame a za stáleho miešania varíme, až kým voda z kaše nevyfučí. Fučku rozdelíme na taniere a polejeme nasekanou cibuľou opraženou na masti. Môžeme ju podávať obloženú uvarenou údenou klobásou alebo opraženou prerastenou údenou slaninou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!