Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Koláčik pre najmenších


Prísady

70 g BIOšpaldovej krupice,
2 veľké jablká,
3 plátky masla,
hrsť hrozienok,
1 PL slnečnicových semienok


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.62/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.6/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Hrozienka zalejeme vodou a necháme 20 minút stáť, potom vodu zlejeme. Jablká očistíme, na jemno nastrúhame, zmiešame s krupicou. Pridáme hrozienka a slnečnicu. Maslom vytrieme zapekaciu misku (priemer 15 – 20 cm), na jej dno položíme 3 tenšie plátky masla a pripravené cesto rovnomerne roztrieme po celom dne. Pečieme v predohriatej rúre na 200 stupňov cca. 3 minúty, znížime teplotu na 180 stupňov a pečieme ešte asi 15 – 20 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!