Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapustové zemiakové placky


Prísady

100 g kyslej kapusty,
400 g uvarených postrúhaných zemiakov,
100 g zvyškov údeného mäsa alebo zeleniny,
30 g slaniny,
5 strúčikov cesnaku,
soľ,
petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
4 lyžice múky,
1 vajce,
olej na opekanie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.0/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Odkvapkanú kyslú kapustu pokrájame a vmiešame do postrúhaných zemiakov. Pridáme na malé kocky pokrájané mäso, rozškvarenú slaninu, rozotrený cesnak so soľou a posekanú petržlenovú vňať. Zmes osolíme, okoreníme a spracujeme s múkou a vajcom na hladké cesto, z ktorého formujeme placky a opekáme na rozpálenom oleji po oboch stranách.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!