Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor po grécky


Prísady

1500 g očisteného kapra,
30 g soli,
250 g cibule,
100 g oleja,
voda,
30 g cesnaku,
200 g zeleniny (mrkvy,
petržlen,
zeler),
150 g múčneho masla,
200 g bieleho vína,
300 g kečupu,
100 g kapie,
100 g citrónu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.11/5

Hodnotenie: 2.1/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cibuľu pokrájame na jemné kolieska, mierne opečieme na oleji, pridáme posolené porcie kapra, opečieme, postriekame vodou, upečieme - dodusíme takmer do mäkka a vyberieme. Do ostávajúcej šťavy pridáme jemne nastrúhaný cesnak, na slížiky pokrájanú koreňovú zeleninu, opäť postriekame vodou a podusíme. Do hotovej zmesi pridáme na slížiky nakrájanú kapiu a citrónovú šťavu. Upečeného kapra v šťave krátko podusíme. Pri podávaní kapra prelejeme pripravenou šťavou. Ako prílohu podávame zemiaky na ľubovoľný spôsob a citrón.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!