Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor na rošte s cibuľou


Prísady

600 g očisteného kapra,
soľ,
mleté čierne korenie,
40 g cibule,
lyžica sekaného zeleného petržlenu,
olej\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.32/5

Hodnotenie: 2.3/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očisteného, vypitvaného kapra umyjeme a osušíme. Odstránime chrbtovú kosť, pokrájame na diely a v každom urobíme hlbšie zárezy. Osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Cibuľu postrúhame a zmiešame s posekaným zeleným petržlenom a troškou oleja. Touto zmesou natierame diely kapra a naplníme aj narezané miesta. Grilovací rošt rozohrejeme, poukladáme naň pripravené diely kapra, ešte pokvapkáme olejom a grilujeme po každej strane 3 minúty. Hotové upravíme na misu, ozdobíme zelenou paprikou a štvrtkami citróna.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!