Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Juhočeská hubová omáčka


Prísady

400 g húb,
600 g polohrubej múky,
500 ml kyslej smotany,
500 ml vody,
drvenú rascu,
soľ,
ocot


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5

Hodnotenie: 2.2/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na drobno nakrájané huby povaríme v osolenej vode s drvenou rascou. Keď zmäknú, prilejeme do omáčky smotanu a v troche vody rozšľahanú múku. Za stáleho miešania necháme na miernom ohni variť, kým omáčka zhustne. V prípade potreby omáčku okyslíme octom a dochutíme soľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!