Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Jahňacie


Prísady

jahňacie stehno,
knedľa,
300 g syra Niva ( rokfordový syr ),
biele víno – suché,
červené víno – suché,
olej,
cesnak,
čierne korenie,
soľ,
kyslá smotana,
tymián


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.28/5

Hodnotenie: 2.3/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Jahňacie stehno (cez noc namočené v mlieku) prešpikujeme cesnakom. Osolíme , okoreníme , potrieme tymiánom a na rozpálenom ohni opražíme. Podlejeme bielym vínom, zakryjeme a dusíme približne hodinu.
Vymiešame rokford s kyslou smotamou a keď je mäso pred dokončením, zmes vylejeme na mäso. Necháme zapiecť.
Podávame s knedľou a červeným vínom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!