Prísady
očistený naporcovaný losos,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Lososa natrieme solčankou, pokvapkáme sójovou omáčkou a dáme na panvicu, na ktorej sme si predtým rozpustili maslo. Jemne pridávame jahody, mandarínky a banány. Posypeme muškátovým orechom, solčankou, prikryjeme a necháme podusiť. Odkryjeme, pridáme špenátové listy a necháme podusiť Opäť odkryjeme, podlejem sójovou omáčkou a na záver posypeme drvenou rascou. Vyberieme z panvice lososa a ovocie, výpek so špenátom prikryjeme a necháme podusiť. Pridáme kyslú a sladkú smotanu, rozmixujeme a takto vzniknutou penou polejeme lososa. Podávame so zemiakmi..
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!