Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Jahodový losos


Prísady

očistený naporcovaný losos,
10 dkg jahôd,
10 dkg banánov,
10 dkg mandariniek,
čerstvý špenát,
sladká smotana,
kyslá smotana,
sladká sójová omáčka,
maslo,
štipka drvenej rasce,
solčanka,
muškátový orech,
mleté čierne korenie,
soľ (namiesto solčanky)


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Lososa natrieme solčankou, pokvapkáme sójovou omáčkou a dáme na panvicu, na ktorej sme si predtým rozpustili maslo. Jemne pridávame jahody, mandarínky a banány. Posypeme muškátovým orechom, solčankou, prikryjeme a necháme podusiť. Odkryjeme, pridáme špenátové listy a necháme podusiť Opäť odkryjeme, podlejem sójovou omáčkou a na záver posypeme drvenou rascou. Vyberieme z panvice lososa a ovocie, výpek so špenátom prikryjeme a necháme podusiť. Pridáme kyslú a sladkú smotanu, rozmixujeme a takto vzniknutou penou polejeme lososa. Podávame so zemiakmi..














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!