Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kráľovský karfiol


Prísady

1 menšia ružica karfiolu,
2 dkg masla,
1/4 l smotany,
8 žĺtkov,
1 ÈL citrónovej šťavy,
3 dkg masla,
1 kg nových zemiakov,
drvená rasca,
zelená petržlenová vňať,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.00/5

Hodnotenie: 3.0/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistený karfiol dajte do teplej vody s 2 dkg masla a 6 min. povarte. Uvarený sceďte a dajte na misu. Zatiaľ dajte variť do teplej vody očistené, oškrabané zemiaky s trochou rasce, zelenou petržlenovou vňaťou a soľou. Uvarené sceďte, narovnajte okolo karfiolu a polejte omáčkou.

Omáčka: V smotane rozmiešajte žĺtky a hrnček s ňou postavte do väčšej nádoby s vriacou vodou. Omáčku stále miešajte a keď už zhustla, pridajte do nej maslo a citrónovú šťavu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!