Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Plnená koža z kuraťa


Prísady

koža z kuraťa - čím väčsie kúsky,
5 rohlíkov,
udená slanina,
mlieko,
2 vajcia,
cesnak,
petržlenová vňať,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.15/5

Hodnotenie: 2.2/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rohlíky nakrajané na kocky spojíme s vajcom, mliekom (aby boli rohlíky vlhké asi 1 dl), pretlačeným cesnakom, soľou, nasekanou petržlenovou vňaťou opečenou údenou na kocky nakrajanou slaninou aj s vytopenou masťou. Všetko dobre premiešame a týmto máme plnku hotovú.
Kožu s kuraťa naplníme kopčekom plnky, zavinieme, spojime ihlou, niťou, zašijeme alebo iba preložíme ako balíček a dáme spodkom spoja na pekáč. Pečieme v pekáči v rúre až kým koža nie je chrumkavá. Podávame s ryžou a hranolkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!