Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hrachová polievka


Prísady

150 g klobásy,
100 g údeného bôčika,
200 g lúpaného hrachu 200 g surových zemiakov,
1 PL paradajkového pretlaku,
1 PL oleja,
bujón,
70 g cibule,
cesnak,
rascu,
1 PL mletej červenej papriky,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Večer namočíme hrach do studenej vody. Na druhý deň ho uvaríme takmer domäkka v osolenej vode. Bôčik nakrájame na kocky, v panvici opečieme a spolu s ním dozlata orestujeme nasekanú cibuľu. Vmiešame paradajkový pretlak, prelisovaný cesnak, papriku a trochu rasce. Pridáme zemiaky nakrájané na menšie kocky a precedený hrach. Na kolieska nakrájame klobásu a opečieme ju na oleji. Pridáme do hrachu. Zalejeme bujónom, aby bol hrach ponorený. Prikryjeme a jedlo v rúre udusíme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!