Prísady
0‚75 kg mletého mäsa(hovädzie),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso zmiešame s vajcom, osolíme, okoreníme a pridáme kari korenie. Z tejto zmesi urobíme asi 4 stejky, ktoré z oboch strán pečieme na oleji. Na konci opekania pridáme do výpeku kúsok masla na zjemnenie chuti. Hotové mäso vyberieme a do tuku dáme ohriať ananás a višne. Medzitým si z hladkej múky a masla pripravíme svetlú zápražku, zalejeme ju vodou a necháme prevrieť. Až potom prilejeme biele víno, smotanu alebo mlieko. Opatrne dochutíme worcesterskou omáčkou, prípadne korením alebo kari korením. Na upečené stejky naložíme zohriate ovocie, zalejeme omáčkou a podávame.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!