Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Gombovci


Prísady

Zemiaky,
múka,
soľ,
maslo alebo rozškvarená slanina,
tvaroh,
bryndza alebo kyslá kapusta


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5

Hodnotenie: 2.2/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Surové zemiaky postrúhame, osolíme a zmiešame s takým množstvom múky, aby sme zo vzniknutej hmoty mohli vyformovať malé guľôčky. Hádžeme ich do osolenej vriacej vody a keď vyplávajú na povrch, vyberáme ich dierkovanou naberačkou do misy. Tam ich polejeme rozpusteným maslom alebo vypraženou slaninou. Môžeme ich tiež posypať bryndzou, tvarohom alebo zmiešať s podusenou kyslou kapustou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!