Prísady
500 g držiek,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Očistené držky niekoľkokrát dobre prepláchneme, nakrájame ich na menšie kúsky, vložíme do studenej vody a privedieme do varu. Vodu potom zlejeme, držky dáme do ďalšej studenej vody a znovu uvedieme do varu. Vodu opäť zlejeme a znovu uvedieme do varu a uvaríme držky do mäkka. Vývar scedíme, držky prepláchneme studenou vodou a nakrájame na rezance. Na rozpálenej masti speníme cibuľu, pridáme múku a papriku, mierne osmažíme, zriedime vychladnutým vývarom z držiek a znovu povaríme. Ku koncu varenia pridáme čierne korenie, rascu, prelisovaný cesnak a majorán. Nakoniec pridáme držky a ešte zľahka povaríme.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!