Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Dobrota s kapustou


Prísady

400 g teľacieho mäsa,
400 g bravčového mäsa,
3 vajcia,
kyslú kapustu,
120 g cibule,
50 g hladkej múky,
100 ml rastlinného oleja,
10 g mletej červenej papriky,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.33/5

Hodnotenie: 2.3/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso pomelieme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, mletú červenú papriku, múku a polovičné množstvo oleja. Vzniknutú zmes osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a asi 3 minúty dusíme.Na zvyšnom oleji udusíme kapustu. Na pekáč ukladáme striedavo vrstvu mäsa a kapusty. Zalejeme vodou a pečieme v stredne vyhriatej rúre. Keď sa voda odparí a kapusta je dostatočne mäkká, pridáme rozšľahané vajcia a prudko zapečieme. Podávame s varenými zemiakmi posypanými nasekanou petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!