Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Cestoviny s klobásou


Prísady

300 g klobásy,
400 g makarónov,
250 g petržlenu s vňaťou,
120 ml vývaru (vody),
1 cibuľa,
2 strúčiky cesnaku,
2 lyžice oleja,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.43/5

Hodnotenie: 2.4/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Petržlen očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kocky. Vo vývare varíme asi 10 minút, vývar zlejeme do misky a petržlen dáme odkvapkať. Na panvici rozohrejeme olej, pridáme očistenú a nakrájanú cibuľu s cesnakom a krátko opražíme. Klobásu olúpeme, vodorovne prerežeme a nakrájame na plátky. Pridáme k cibuli a krátko opražíme. Primiešame petržlen a 2 až 3 lyžice vývaru. Ochutíme soľou a korením. Makaróny uvaríme v slanej vode, petržlenovú vňať umyjeme a nakrájame. Cestoviny zlejeme a krátko prepláchneme studenou vodou. Premiešame s klobásovou zmesou, posypeme vňaťou a podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!