Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bryndzové halušky II.


Prísady

zemiaky,
polohrubá a hladká múka,
soľ,
1 vajce,
údená slanina


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.15/5

Hodnotenie: 2.2/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
zemiaky postrúhame na jemnom strúhadle, pridáme rovnaký diel hladkej a polohrubej múky, osolíme podľa chuti, pridáme celé vajce. Cesto dobre vymiešame a necháme stáť 20 minút. Z lopára hádžeme halušky do vriacej vody. Podávame s bryndzou a polejeme upraženou na drobno pokrájanou slaninkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!