Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové mäso zapekané so syrom


Prísady

4 rezne z krkovičky (hrúbka asi 1 cm),
1 téglik smotany na šľahanie,
40 dkg údeného syra
olej
,
soľ,
čierne mleté korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5

Hodnotenie: 1.8/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso naklepeme (nie na tenko), posolíme, jemne okoreníme, prudko opečieme a uložíme na plech, na ktorý sme dali výpek. Mäso musí pokryť celé dno nádoby, v ktorej jedlo pripravujeme.
Nastrúhaný syr navrstvíme na rezne, zalejeme smotanou a dáme piecť do rúry pri teplote približne 180 stupňov na 30 až 40 minút.
Podávame so zemiakovou kašou, alebo opekanými zemiakmi. Vhodný je aj so zeleninovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!