Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Mortadela


Prísady

1 1/2 kg bravčový bôčik,
5 vajec,
hlávka cesnaku,
1 lyžica vegety,
štipka muškátového orecha,
1 lyžica mletého korenia,
1 lyžica soli


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.16/5

Hodnotenie: 2.2/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso zomelieme spolu s cesnakom a do masy zamiešame všetky ostatné ingrediencie. Necháme odstáť 24 hodín. Na druhý deň masu natlačíme do sáčku na tlačenku a dobre zaviažeme. Dáme variť na 90 minút. Necháme vychladnúť v sáčku a nakoniec obalíme mortadelu v červenej mletej paprike. Krájame na kolieska.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!