Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčovinky s cibuľou


Prísady

250 g bravčového mäsa z lopatky,
1 vajce,
1 väčšia cibuľa,
horčica,
tuk na vyprážanie,
majorán,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.16/5

Hodnotenie: 2.2/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, nakrájame a nahrubo pomelieme na mäsovom mlynčeku. Okoreníme, pridáme vajce, majorán, takmer celú cibuľu nakrájanú nadrobno a soľ. Premiešame a vyformujeme menšie rezne, ktoré vypražíme v tuku. Pred vypražením ich môžeme obaliť strúhankou. Podávame s horčicou, posypané nasekanou cibuľou a s čiernym chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!