Prísady
Huby,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Základom bifteku sú huby pokrájané nadrobno a podusené s nadrobno nakrájanou cibuľkou na oleji. Kto chce môže pridať k hubám vajce, alebo surové žĺtka a spraviť klasickú hubovú praženicu. Ja mám radšej biftek bez vajec. Po udusení necháme huby vychladnúť a potom ich vymiešame so zvolenými pochutinami tak, ako to zvyčajne robíme pri príprave tatárskeho bifteku. Necháme uležať a vychladnúť v chladničke a potom biftek natierame na ocesnakované hrianky – pripravíme si ich na sucho v hriankovači (náš spôsob), alebo kto chce, tak si ich opečie v tuku. Hlavne na záver nezabudnite na cesnak. K hriankam popíjate víno, pivo, resp. dobrý čaj. Hubový tatarák je fajný, navyše jedlo je rýchlo hotové (+ čas na vychladnutie) a zasýtite ním hladošov.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!