Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bezlepkový chlieb I


Prísady

270 g bezlepkovej múky,
20 g droždia,
3 dl vlažnej vody,
kryštálový cukor,
1 PL oleja,
1 malý,
pretlačený zemiak,
uvarený v šupke deň vopred


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.1/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do vlažnej vody pridajte trochu cukru a droždie. Na teplom mieste nechajte vykysnúť. Kvások pridajte do múky, pridajte aj pretlačený zemiak, olej a ručným šľahačom miešajte asi 3 min. Formu vymastite a dajte do nej vypracované cesto. Nechajte ešte asi 10 min. kysnúť. Vložte do rúry vyhriatej na 250 °C a pečte asi 25 min. Konzumujte, podľa možnosti, teplý.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!