Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Barmské plátky


Prísady

morčacie prsia,
veľké jablko,
2 žĺtky,
čierne mleté korenie,
červená mletá paprika,
soľ,
kečup,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.67/5

Hodnotenie: 1.7/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Morčacie mäso rozklepeme na plátky, ktoré mierne osolíme, okoreníme a na oleji sprudka pečieme z oboch strán. Jablko olúpeme, vyberieme jadrinec a nakrájame na kolieska (2). Tieto z jednej strany opaprikujeme a touto stranou ich dáme na panvicu s olejom.
Po chvíli ich otočíme a do prostriedka jabĺk (do otvoru po jadrinci) dáme celé žĺtok. Panvicu zakryjeme a pečieme dokiaľ sa nespečú žĺtky.
Jablka vyberieme a do výpeku dáme kečup. Prílohou sú hrubé rezance, ktoré polejeme našim výpekom, na ne položíme plátok mäsa a naň koliesko jabľčka so žĺtkom navrchu. Prípadne môžeme podávať s jablkovou kašou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!