Prísady
morčacie prsia,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Morčacie mäso rozklepeme na plátky, ktoré mierne osolíme, okoreníme a na oleji sprudka pečieme z oboch strán. Jablko olúpeme, vyberieme jadrinec a nakrájame na kolieska (2). Tieto z jednej strany opaprikujeme a touto stranou ich dáme na panvicu s olejom.
Po chvíli ich otočíme a do prostriedka jabĺk (do otvoru po jadrinci) dáme celé žĺtok. Panvicu zakryjeme a pečieme dokiaľ sa nespečú žĺtky. Jablka vyberieme a do výpeku dáme kečup. Prílohou sú hrubé rezance, ktoré polejeme našim výpekom, na ne položíme plátok mäsa a naň koliesko jabľčka so žĺtkom navrchu. Prípadne môžeme podávať s jablkovou kašou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!