Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bachmanove zemiaky


Prísady

Zemiaky,
cesnak,
maslo soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.27/5

Hodnotenie: 2.3/5 (33)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Surové, dôkladne umyté zemiaky aj so šupkou pokrájame na tenšie plátky. Kladieme ich na platničku elektrického variča ( alebo liatinovú platňu, ktorú položíme na plynový horák, alebo na pec – uhliak, kto má, prípadne na dobre vypečenú suchá panvicu). Sú hotové, keď sa na nich urobia tmavohnedé pľuzieriky. Takto upečené ich nahádžeme do hrnca, pridáme maslo, soľ a prelisovaný cesnak. Necháme odležať niekoľko minút a konzumujeme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!