Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Moravská kapusta


Prísady

80 g kapusty,
cibuľa,
3 dkg údenej slaniny,
soľ,
3 dkgmasti,
2 dkg hladkej múky,
zemiaky,
ocot


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.04/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 3.0/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kapustu zbavíme hlúbovitých častí a pokrájame na rezance. Zalejeme horúcou vodou, osolíme, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, rascu a na malé kocky pokrájanú slaninu. Uvaríme domäkka.
Na masti upražíme hladkú múku, zalejeme vodou z kapusty a povaríme. Pridáme do kapusty spolu s postrúhanými zemiakmi a dodusíme. Nakoniec dochutíme octom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!