Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kyslá rybacia polievka


Prísady

2 hlavy z kapra,
2 chvosty z kapra,
1 veľkú cibuľu,
ocot podľa chuti,
soľ,
trocha olej a hladká múka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z oleja a múky urobíme riedku zápražku, v ktorej chvíľku podusíme pokrájanú cibuľu. Zalejeme vodou, osolíme, pridáme ocot, rybie hlavy a chvosty. Varíme približne 15-20 minút. Potom chvosty a hlavy vyberieme, oberieme mäso a nakrájané ho dáme zpäť do polievky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!