Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

BRYNDZOVÁ POLIEVKA


Prísady

3až 4 zemiaky,
1 1/2 l\.
vody
,
1 cibuľu,
125 g bryndze,
100 ml smotany,
soľ,
3lyžice hrubej múky,
1 vajce,
kôpor


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.10/5

Hodnotenie: 2.1/5 (31)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a vložíme do vriacej vody.
Pridáme najemno postrúhanú cibuľu a uvaríme domäkka. Bryndzu rozmiešame so smotanou v polievkovom hrnci.
Z múky, vajca a zo soli vymiešame redšie cesto, pomocou vidličky zavaríme do polievky k takmer uvareným zemiakom a varíme asi 5 minút.
Do rozmiešanej bryndze za stáleho miešania postupne prilievame vriaci vývar zo zemiakov spolu so zemiakmi a s cestom.
Polievku dochutíme soľou a posekaným kôprom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!