Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Štipľavá cibuľová omáčka


Prísady

mäsový vývar (voda),
horčica (smotana),
cibuľa,
cesnak,
listy paliny dračej,
ocot,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
V troche vody alebo mäsovom vývare uvarte namäkko na každú osobu 1 menšiu nadrobno pokrájanú cibuľu, 1 strúčik cesnaku a 1 PL posekaných listov paliny dračej. Keď kvapalina úplne zovrie, prilejte k nej na každú osobu 1 pohár vody a 1 ÈL octu, ochuťte trochou soli a raz povarte. Do hotovej omáčky primiešajte 1 ÈL horčice alebo 1 PL smotany a preceďte cez sito, aby bola príjemne hladká.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!