Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kľukvová omáčka


Prísady

200 g kľukvy (alebo brusníc),
niekoľko lyžíc dezertného vína,
50 g hrozienok,
50 g práškového cukru\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.1/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cukor roztopíme v 100 ml vody, pridáme kľukvu s hrozienkami a varíme za stáleho miešania až do rozvarenia kľukvy. Omáčku ochutíme dezertným vínom (najlepšie portským) a prípadne ešte rozmixujeme.
Podávame k hydine, najmä k pečenému moriakovi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!