Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Zelerová omáčka


Prísady

400 g zeleru,
200 ml smotany,
40 g hladkej múky,
40 g masti,
cukor,
ocot,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistený nakrájaný zeler uvaríme v osolenej vode. Z masti a hladkej múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vychladnutou vodou z uvareného zeleru a povaríme.
Prilejeme k uvarenému zeleru a spolu povaríme. Pridáme smotanu a podľa chuti cukor a ocot. Hotovú omáčku pretrieme cez sito.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!