Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Zelerová omáčka


Prísady

400 g zeleru,
200 ml smotany,
40 g hladkej múky,
40 g masti,
cukor,
ocot,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.91/5

Hodnotenie: 1.9/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistený nakrájaný zeler uvaríme v osolenej vode. Z masti a hladkej múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vychladnutou vodou z uvareného zeleru a povaríme.
Prilejeme k uvarenému zeleru a spolu povaríme. Pridáme smotanu a podľa chuti cukor a ocot. Hotovú omáčku pretrieme cez sito.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!