Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
05 dkg surového nastrúhaného chrenu,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Najprv surový chren očistíme a nastrúhame (rozmixujeme) nie veľmi najemno. Zápražku z masla a múky necháme opražiť do zlatova. Pridáme soľ.
Zalejeme ju vodou a vymiešame spolu so smotanou. Keď je biela bešamelová omáčka 3-5 min povarená, odstavíme ju zo zdroja tepla. Zamiešame chren. Vzniknutú hustú omáčku v žiadnom prípade nevaríme (chren môže zhorknúť). Podávame cca 2-3 lyžice na plátok hovädzieho mäsa s knedľou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!