Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Omáčka k mäsám pripraveným na ražni


Prísady

100 g masla,
500 g paradajkového pretlaku,
1 čajová lyžička horčice,
2 lyžice worcestrovej omáčky,
2 cibule,
1 strúčik cesnaku,
2 lyžice octu,
1 lyžica práškového cukru,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.25/5

Hodnotenie: 2.3/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na masle opražíme očistenú cibuľu nakrájanú nadrobno dozlata, pridáme rozotretý cesnak, paradajkový pretlak, cukor, horčicu, ocot a worcestrovú omáčku. Podľa chuti okoreníme, osolíme a za občasného premiešania pomaly varíme asi 30 až 45 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!