Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Tekvica na smotane


Prísady

600 g tekvice,
250 ml smotany,
30 g hladkej múky,
1 lyžica nasekaného zeleného kôpru,
1 lyžica cukru,
ocot (alebo citrónová šťava),
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.90/5

Hodnotenie: 1.9/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Tekvicu olúpeme, zbavíme jadrovníka, nastrúhame na hrubom strúhadle, zalejeme vodou a uvaríme domäkka. Potom tekvicu osolíme, zahustíme múkou opraženou nasucho a povaríme. Nakoniec pridáme smotanu a ochutíme nasekaným čerstvým kôprom, cukrom a octom alebo citrónovou šťavou.
Podávame s volskými okami alebo s údeným mäsom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!