Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Horčicová omáčka


Prísady

masť,
múka,
pol l mäsového vývaru,
horčica,
smotana,
1 žĺtok,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.68/5

Hodnotenie: 2.7/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zápražku pripravenú z masti a múky podlejte mäsovým vývarom, na hladko vymiešajte, prevarte a osoľte. Po 5-10 min. varení do nej zamiešajte horčicu, mleté čierne korenie a ešte trochu povarte. Horúcu omáčku nalejte na smotanu zmiešanú so žĺtkom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!