Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
4 žĺtky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Zo žĺtkov a krupicového cukru ušľaháme napenený biely krém a primiešame 150 g nutelly. Z bielkov ušľaháme pevný sneh a ľahko ho primiešavame striedavo s múkou do žĺtkového krému. Plech na pečenie vyložíme papierom na pečenie, cesto naň rovnomerne rozotrieme a vložíme to trúby predhriatej na 200 stupňov. Pečieme asi 10 minút. Po vybratí z trúby preklopíme piškótový plát na navlhčenú utierku, odstránime papier na pečenie a nadvihnutím okraja utierky plát zbalíme . Roládu prikryjeme navlhčenou utierkou a necháme vychladnúť.
Z mlieka a pudingového prášku medzitým pripravíme puding. Ako náhle zhustne, odstavíme ho a primiešame druhú časť nutelly. Necháme vychladnúť. Zmäknuté maslo ušľaháme do peny a postupne ho vmiešavame do vychladnutého pudingu. Vychladnutú roládu opatrne rozbalíme, potrieme ju polovicou krému a opäť ju zabalíme. Povrch rolády potom potrieme zvyšným krémom a ozdobíme. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!