Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
Upečieme piškótový korpus\.
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Želatínu rozmiešame v 4 dl vody a necháme 20 minút napučať. Potom pridáme cukor, zohrejeme na 50 °C a pridáme kakao. Pomaly a zľahka vmiešame do šľahačky vopred vymiešanej s vanilínovým cukrom. Nalejeme na vychladnutý korpus.
Náplň II: Použijeme rovnaké prísady ako v náplni 1, iba namiesto kakaa pridáme 2 lyžice pomletých lieskových orieškov. Náplň vylejeme na kakaovú želatínu a odložíme do chladničky stuhnúť. Pokrájame na kocky a ozdobíme šľahačkou a strúhanou čokoládou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!