Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Orechová bábovka


Prísady

100 g tuku,
180 G práškového cukru,
pol balíčka vanilínového cukru,
kôra z jedného citróna,

4 vajcia
,
1 lyžica rumu,
2 dl mlieka,
350 g polohrubej múky,
pol balíčka prášku do pečiva,
60 g orechov,
práškový a vanilínový cukor


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.65/5

Hodnotenie: 2.7/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Tuk, práškový a vanilínový cukor, postrúhanú a citrónovú kôru a žĺtky vymiešame do peny, pridáme um, mlieko, múku premiešanú s práškom do pečiva, tuhý sneh, zomleté orechy a premiešame. Cesto vylejeme do dobre vymastenej a hladkou múkou vysypanej bábovkovej formy a pomaly upečieme. Vychladnutú bábovku posypeme práškovým cukrom premiešaným s vanilínovým.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!