Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
300 g hrubej múky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Do múky pridáme vykysnutý kvások, cukor, soľ, vanilínový cukor, postrúhanú citrónovú kôru, žĺtky, roztopený tuk a toľko vlažného mlieka, aby nebolo cesto veľmi husté. Všetko spolu dobre vypracujeme a necháme kysnúť na teplom mieste. Vykysnuté cesto preložíme do dobre vymastenej a hladkou múkou vysypanej bábovkovej formy a necháme ešte podkysnúť. Pečieme najprv v dobre vyhriatej rúre, a keď bábovka začne ružovieť, teplotu rúry znížime, bábovku prikryjeme alobalom a pomaly dopečieme.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!